субота, 6. фебруар 2010.

SIMPTOMI BUĐENJA SVESTI

1. Bolovi i "žiganje" u telu, posebno u vratu, ramenima i leđima. Ovo je rezultat intenzivnih promena na nivou vaše DNA (DNK) kako se "hristovo seme" budi unutar vas. Ovi bolovi će proći.

2. Osećaj duboke unutarnje tuge bez ikakvog vidljivog razloga. Uzrok ovome je to što sada otpuštate svoju celokupnu prošlost (ova i sve prethodne živote) i to uzrokuje osećaj tuge, potištenosti. To je slično osećaju kad se selite iz kuće u kojoj ste živeli mnogo, mnogo godina u novu kuću. I koliko god želeli da se preselite u novu kuću, tu je ta tuga što ostavljate iza sebe sva sećanja, energiju i događaje koje ste imali u staroj kući. Ovo će takođe proći.

3. Plačete bez razloga. Uzroci su slični gore opisanima. Dobro je i zdravo pustiti suze da teku. To pomaže da se oslobodite stare energije koja se nakupila u vama, unutra. I to će takođe proći.

4. Iznenadna promena posla i karijere. Veoma čest simptom. Kako se menjate vi, tako se menjaju i sve stvari oko vas. Nemojte brinuti o pronalaženju "savršenog" posla ili karijere u tom trenutku. Ovo će takođe proći. Vi se nalazite u procesu tranzicije /prelaska/ i možda ćete promeniti nekoliko poslova (radnih mjesta) dok se ne skrasite u onom koji odgovara vašim interesovanjima.

5. Povlačenje iz porodičnih odnosa. Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom putem stare karme. Kada siđete sa karmičkog točka, vezanost za stara prijateljstva i porodične odnose je otpuštena. Izgledaće kao da se opraštate od vaše porodice i prijatelja. Ovo će također proći. Nakon određenog vremenskog perioda, vi ćete razviti nove veze sa porodicom i prijateljima ako za to bude potrebe. Međutim, tada će vaši odnosi s njima biti baziranI na novoj energiji bez karmičkih vezanosti.

6. Promene u spavanju. Moguće je da ćete se buditi mnogih noći između 2 i 4 sata ujutro. Mnogo se unutrašnjeg rada odvija sada u vama i to često uzrokuje da se probudite kako biste se "odmorili" (od tih unutrašnjih procesa, Nemojte brinuti. Ako se ne možete vratiti natrag na spavanje, ustanite i radite nešto, radije nego da legnete u krevet i brinete o onim vašim svakodnevnim problemima. I ovo će takođe proći.

7. Intenzivni snovi. Ovo može uključivati i snove o ratu i bitkama, zatim snove u kojima vas neko goni ili se susrećete sa čudovištima. Vi doslovce otpuštate iz sebe staru energiju, i te energije prošlosti su često simbolizirane ratovima, bežanjem i čudovišnim prikazama. I to će takođe proći.

8. Fizička dezorijentisanost. Povremeno osećaćete se veoma "neuzemljeni". Prostor će vas jednostavno "izazivati" jer ćete osećati kao da ne možete stopalima da dodirnete zemlju, ili ćete imati osećaj da hodate između dva sveta. Kako vaša svesnost prelazi u novu energiju, vaše telo ponekad zaostaje. Provodite više vremena u prirodi koja će vam pomoći da prizemite novu energiju u sebi. I ovo će takođe proći.

9. Učestalo pričanje sa samim sobom. Sve češće ćete pričati sami sa sobom, i odjednom ćete shvatati kako već pola sata mrmljate i pričate. Naime, novi nivo komunikacije se sada odvija u vašem biću i vi se nalazite na vrhu ledenog brega koji se zove pričanje sa samim sobom. Ta konverzacija će se povećavati i postajaće fluidnija, koherentnija i produbljenija. Vi niste ludi, vi ste jednostavno Biće koja se kreće u novoj energiji.
(Ovde autor pod pojmom Biće smatra svakog pojedinca koji se dovoljno probudio i svestan je svog pravog porekla).

10. Osećaj usamljenosti, čak i kad ste u nekom društvu. Osećaćete se samima i uklonjenima iz društva drugih ljudi. Imaćete želju da pobegnete iz grupa i masa ljudi. Pošto ste Biće, vi hodate svetom, ali usamljenom stazom. Kako vam emocije usamljenosti sve više stvaraju nemir,, to će vam biti sve teže da se povežete s drugim osobama u ovim vremenima. Osećaji usamljenosti takođe su povezani sa činjenicom da su vas vaši Vodiči napustili. Oni su bili sa vama na svim vašim putovanjima i u svim vašim prethodnim životima. Za njih je došlo vreme sada da odu i vrate se Kući, kako biste vi prostor svoga bića ispunili vlastitom božanskošću. I ovo će takođe proći. Unutrašnja praznina ispuniće se ljubavlju i energijom vaše vlastite Hristovske svesnosti (Hristovska svesnost = naše Više Ja)

11. Gubitak strasti/zainteresovanosti. Osećaćete totalno odsustvo strasti, sa malo ili nimalo želje da radite bilo šta na svetu. To je u redu i predstavlja deo ovog procesa. Upotrebite ovaj period života da ne radite - ništa. Ne borite se sa sobom kad je u pitanju ovaj osećaj, jer i taj osećaj će nakon nekog vremena - proći. To je slično restartovanju vašeg kompjutera. Morate ga zatvoriti na određeno vreme kako biste uveli sofisticirani nov softver ili u ovom slučaju novu energiju hristovog semena.

12. Duboka čežnja za Domom. Ovo je možda najteži i najizazovniji od svih simptoma i vaših trenutnih uslova življenja. Možete osećati duboku i preplavljujući želju da napustite ovu planetu i vratite se Domu svome. To nije suicidalan osećaj. Nije baziran ni na besu ili frustraciji. Ne želite praviti veliku buku oko tog osećaja ili "dramiti" oko toga ne samo drugima, već ni sebi. Postoji u vama jedan tihi deo koji želi otići Kući. Koren ovom osećaju je zaista jednostavan. Vi ste završili svoj karmički ciklus. Vi ste ispunili vaš ugovor za ovaj život. Spremni ste početi novi život dok ste još u ovom istom fizičkom telu. (To znači da ste završili u celosti sa karmom ovog života i umesto da umrete što bi ranije bio slučaj - u prethodnim životima, zahvaljujući specijalnoj Milosti koja dolazi od samog Boga datoj u ovim posebnim, "zadnjim" vremenima, u mogućnosti ste da započnete novi život u istom telu, a da ne morate prethodno umreti .)
Dakle, tokom ovog procesa "prelaska", imate unutrašnja sećanja na to kako je biti na drugoj strani.


Da li ste spremni za novu turu dužnosti ovde na Zemlji?
Jeste li spremni preuzeti izazov prelaska u novu energiju?
Da, iako biste već sada, ovog momenta, mogli otići Kući. Ali ako ste došli čak dovde, i nakon mnogih, zaista mnogih života, bila bi sramota da napustite sve ovo pre kraja filma. Uz to, Duh vas treba ovde da pomognete drugima da i oni pređu u novu energiju. Oni će trebati ljudskog vodiča, baš kakav ste vi, koji je već poduzeo to putovanje iz stare u novu energiju. Staza kojom sada upravo kročite obezbeđuje vam iskustva koja će vas osposobiti da postanete Učitelj Novog, Božanskog Čoveka. Koliko god vaše putovanje ponekad bilo usamljeničko i mračno, zapamtite jedno - VI NIKADA NISTE SAMI.
_________________

11 коментара:

  1. Ovaj tekst mi je došao u pravo vrijeme baš sam to trebao hvala ti Snežana

    ОдговориИзбриши
  2. hvala Snezana,ovo mi je stanje u potpunosti poznato,u svim segmentima.

    veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  3. mislila sam da bolujem od depresije dok nisam procitala ovo

    ОдговориИзбриши
  4. razumijem draga moja, dobro jutro!

    sanela

    ОдговориИзбриши
  5. A ja se mislim da li je ovo sve od ulaska u menopauzu...? Iako od detinjstva nekako tražim odgovore na pitanje svrhe našeg bitisanja na planeti. Godinama unazad sam se duboko zagnjurila u štiva o ezoteriji...imam veliku sposobnost empatije, do granice da preuzimam bol sagovornika...a u isto vreme osećaj da moju bol niko ne može razumeti...oduvek sam se grozila surovosti svih vrsta, a od skoronemam toleranciju ni da pogledam foto o tome...ponekad sebi ličim na Kalimera :to je nepravda, nepravda...mislim pri tom, na čovečanstvo u celini...gde sam ja? Idem li u te promene ili moj umor, plačljivost, ponekad i malodušnost (što nije bilo tipično za mene ), a odnedavno i jaki bolovi u kostima i mišićima, zapra6 kapoda je celo telo postalo rigidno..da li je to ipak samo simptom starenja? Osoba sam koja se bavila sportom, atletske građe (ali od pre nekolikogodina i dobila na težini ), vrlo savitljivih udova, živahna, mladolika duhom i telom..i sad ovo...Čitam i pitam se... Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  6. Čitala sam na jednom članku da ulazak u klimakterij može biti povezan sa osjećajem depresije.

    ОдговориИзбриши
  7. Ja sam budan i ne verujem u nista odavde. To Hristovo seme je simbol Jastva u nesvesnom koje su budne osobe osvestile. Ovo bulaznjenje je kad se budan covek poveze sa arhetipom Jastva, tad tripuje da je Bog, da je Hrist, da je spasitelj itd... Sve to su gluposti samo jednog od arhetipova. Jastvo koje ovde prica ili pravo ja koje se, istina, nalazi u nesvesnom je samo spisak potisnutih svesnih zelja o tome kakav bi nas ego hteo da bude. Od tog svesnog psiska zelja koji je kasnije postao nesvestan je nastala religija i Bog, a Hrist nazvan Bogocovekom umesto samo covekom.

    ОдговориИзбриши
  8. Osobe su budne samo onda kad dozive ekstazu(sve potisnuto u nesvesnom izbija u svest) usled velikih emocija koje telo ne moze da izdrzi i pocinje da se trese. Ko ovo nije doziveo ne moze se smatrati ''budnim'' sto je idiotski termin iz budizma koji se nazalost koristi. Budne osobe mogu jako lako pomoci, ali i (kao sto je ovde slucaj) zajebati covecanstvo upravo svojim fantazijama o energiji i religijom koja je u sustini laz. Ko god da je budan nek se koristi razumom i nek ne sumnja u svoju promisao. Sve sto uradi nije ni dobro ni lose. Taj termin koriste samo ljudi, dok za zivotinje dobro i lose ne postoji. Tako da ako pametna osoba uradi nesto lose i utripuje da je to dobro ona ce naci izgovor zasto je to dobro, iako kod sagovornika ustupaju lose i neprijatne emocije kao sto je ovde slucaj. A da ne pricam kolko je moc sugestije kod budnih osoba kao i inteligencija i pamcenje poviseno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Osobe su budne samo onda kad dozive ekstazu(sve potisnuto u nesvesnom izbija u svest) usled velikih emocija koje telo ne moze da izdrzi i pocinje da se trese. Ko ovo nije doziveo ne moze se smatrati ''budnim'' sto je idiotski termin iz budizma koji se nazalost koristi. Budne osobe mogu jako lako
      ....možete mi pojasniti ovaj dio

      Избриши
  9. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što tako brzo radi poput čarolije Dr. Abazara. Nakon kontaktiranja Dr.Agbazara, počela sam vjerovati u izjavu da svaki novac ima dvije strane. Kad me ljubavnik ostavio, zakleo mi se da se više nikad neće vratiti k meni, ali hvala Bogu što sam kroz pomoć dr. Agabazu imala svog ljubavnika natrag u mene u roku od 48 sati, a ja ću također željeti da se drugi ljudi razbije srca da bi se obratili dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili preko Whatsappa na +2348104102662 onda možete vidjeti čuda Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши
  10. Casinos Near DC - JT Hub
    With the help 평택 출장마사지 of the state's 서귀포 출장안마 two casinos, the City of Dreams is 문경 출장안마 set on the banks of 대구광역 출장마사지 the Thames River, 하남 출장안마 with a central park and a casino just across

    ОдговориИзбриши